Saturday, March 31, 2012

girls outing :)




today,i went to suria sabah with my girlfriends to watching movie.. even though i felt so lazy to go,but this two monkey keep forcing me,i've no choice and i should follow them -.- ..and yeah,today is the day where im so so fucking tired,we go to many place,ate to many food and i felt my body become more more fat dy!haha..but sokay as long i have fun with them :)

antahhhh

saya pun tia tau apa suda mau cakap,mau cakap ada otak tapi masi juga x pndai mau guna tu otak,mau cakap sudah besar sma juga x pandai bfikir..eii apa ba ada di otak kamu ni.boleh ka kamu fikir bagus2?bole ka jngan tlmpau selfish betul?kadang2 sy yg tekanan kalau begini,tekanan pasal apa pun saya tidak tau..semua pn macam Bullshit saya rsa..sy rasa x pyh saya mention nama kmu,sendiri mau fikir la..jan ja mnyesal 1 hari sudah la..x guna suda.macam sy hidup dlm penipuan oh skg,sebelah myeblah semua menipu.sini tipu sana tipu,yg sy tau dengar ja la,mau kastau yg kbenaran pn sy malas bukan hal sy pn.kesian jg org tua selalu kena tipuu..susa juga org sekarang ni..sampai btul hati mau bt bgtu gara2 mau siok ja..perghhh

Friday, March 30, 2012

ni 2 ekor munyit marah sy :(


dear chacha and jaclyn lo,jan ba mara sy :( hahah this is my bestfriend.marah betul drg gara2 sy nda ikut drg jalan.mcmana juga kalau sy btul2 x mood mau jln.skg sy myesal jg la..sy btul2 boring mau mati.but sokay la,bsuk jmpa rupa drg lg.arap2 drg x kencang .hahahha syg syg jajac sma c chacha ni anyuyuy hahhaha

tergugat juga jantung sy sekejap..kan bagus kalau org malaysia ada begini.tp belum tentu sy dpt! wakkaka


future chid! hehheheheh




i fall in love with this girl :)


and again

home alone again.boringnya :( apa la sy mau buat ni ah.henfon lg sunyi.mau tgk tv boring,on fb boring.semua la boring.mau mati suda ka li ni..wakkakka tp sy lapar,tp sy malas juga mau keluar dari bilik..i also don't even know what actually i wan!kenapa ba!kenapa begini?!kalau suda begini cerita dia tidur lagi bagus :3

Wednesday, March 28, 2012

i wan to be like her.yes.her!



paling 1st time pi pulau hahahah



Look at me gumuk kan?ba ignore.haha see lawa kan tu background,kesian ba saya jakun 1st time p pulau :) 24march i went to sapi island with my sister and their bf..mcm biasa la sy confirm FOREVERALONE but who care as long im fucking enjoy while camping there..this place really scare ! babi sama biawak berkeliaran like a boss! tus babi dia betul2 macam angry bird ada janggut.nasib x mengacau kalo nda kena buat barbecue suda tu..heheh 1 malam tidur sana jadi hitam juga la kulit,sampai saya malu mau keluar rumah,tus mum sy pun ejek2 sy .tamba sy rasa mau bkurung ja di bilik kalau bulii.tekena juga la di hati -.- but sokay then,ada juga pengalaman p pulau.bukan selalu jd hitam kan?saya pn x tau apa suda mau merepek ni.

terpulang sama kau laa

saya pun tidak faham sama orang zaman sekarang ni.kenapa juga mau hairan orang ada boyfriend ka tidak oh??can u just shut the fuck up! saya boring mau cakap balik2.tidak mati juga ba kalau teda boyfirnd..perghhhh.

saya rasa la kannn

saya rasa la kan saya macam anak tunggal oh..selalu kena kasi tinggal2 di rumah..if they only how lonely i am :( saya sunyi ba,i don't know who i wan to talk with.sampai saya ada problem pun saya terpaksa fikir sndiri settle sendiri.i don't wan to blame my sister,i know their busy with their own business tapi takan masa 10minit pun teda untuk saya? :( and my third older sis,since she have a bf,she not always back home,she become stubborn and i don't even have a clue what the fuck is going on?!dia penting kan family boyfriend dia then feeling family dia sendiri.if she only know my mum always cried for her pasal dia berubah jd bukan diri dia!dad sy highblood cause thinking of her attitude..mau cakap pun teda guna..awal2 ja okay tus begitu lg balik..sometimes i hate to staying at home,bagus lagi kali saya stay di UA,teda apa yang mau di fikir..nasib ja saya fikir my mum.she miss me and i miss her too..saya balik ruma cause my mum.tapi kalau terus2 begini saya tia tahan di ruma.tlampau banyak drama..katak pun buli mati..dear god,apa patut saya buattt? :(

Wednesday, March 14, 2012

c alfieyyy baikkk oh

hahhaha main baik c alfieyyy ni..siap bg sy battery blackberry free lgi ah :) save duit sy x pyh belii..tu kreta dia jg la sy sukaaa..mini cooper my fav...pnya comel..keci2 mcm bdn sy...sggup dia hantar p 1B..thanksss alfieyy! nnt sy belanja makan banana cheese d anjung senja okay? hahahhaha

Sunday, March 11, 2012

someone told me

yeah someone told me to move on .hahha chill ba,pandai juga sy move on tuuu..i just miss him,bukan mau balik sama dia pn..don't worry lerr :)i just need time to forget all of this..ingat senang ka mau lupa?cuba kunu d tempat sy.feeling sy skg just rindu not love baby..anyway thanks for the advise my friend..kau tunggu satu bulan lg..ada bf baru suda ni :P hahhaha im not that stupid to waiting someone smpai btaun2..kalau pasal thousand2 year tu saja2 ja ckp ksi senang hati dri sndri..i still can thinking anyway..ngeee. btw i miss u aan (malar nama dia!) sy pun bosan suda aan trus :P k la.main angry bird dulu yg paling ptggg..